Gå direkt till innehåll
Accumbos grundare specialistläkaren Martin Carlsson
Accumbos grundare specialistläkaren Martin Carlsson

Nyhet -

Accumbo, vinnare av 2019 års Kalmar Science Park Award

Accumbo tilldelades Kalmar Science Park Award 2019 på en digital ceremoni där  grundaren Martin Carlsson stolt mottog utmärkelsen. Accumbo lanserade 2019 den digitala vårdtjänsten Blodtrycksdoktorn som erbjuder Sveriges första digitala vårdtjänst som är specialanpassad för patienter med högt blodtryck.

Priset som har delats ut av Kalmar Science Park sedan 2008 och går till en entreprenör eller ett företag inom Kalmar Science Park som har tagit, ett för verksamheten, stort kliv framåt. 

Juryns motivering var: ”Med sitt koncept Blodtrycksdoktorn skapar man tillgänglighet och gränslöshet för sina kunder på ett sätt som ligger helt rätt i tiden och där idén att människor ska kunna njuta av livet på olika sätt är i fokus.”

Som ett av tre nominerade företag är vi mycket stolta och glada över att få ta emot detta pris.


Ämnen

Regioner

Presskontakt

Jonas Wohlin

Jonas Wohlin

Presskontakt VD 070-855 37 00

Blodtrycksdoktorn hjälper människor ta kontroll över sitt blodtryck för att undvika allvarlig hjärt-kärlsjukdom och förtida död.

Blodtrycksdoktorn AB är en svensk vårdgivare som möjliggör att människor med högt blodtryck får en friskare framtid genom att på nya sätt engagera sig i behandlingen.
Blodtrycksdoktorn erbjuder en ny effektiv blodtrycksbehandling med blodtrycksmätning hemifrån, individuell behandlingsplan och vårdkontakt med sjuksköterska och specialistläkare i mobilen.

Blodtrycksdoktorn
Varvsholmen, Bredbandet 1
39230 Kalmar
Sverige