Gå direkt till innehåll
Accumbos grundare specialistläkaren Martin Carlsson
Accumbos grundare specialistläkaren Martin Carlsson

Nyhet -

Accumbo, vinnare av 2019 års Kalmar Science Park Award

Accumbo tilldelades Kalmar Science Park Award 2019 på en digital ceremoni där  grundaren Martin Carlsson stolt mottog utmärkelsen. Accumbo lanserade 2019 den digitala vårdtjänsten Blodtrycksdoktorn som erbjuder Sveriges första digitala vårdtjänst som är specialanpassad för patienter med högt blodtryck.

Priset som har delats ut av Kalmar Science Park sedan 2008 och går till en entreprenör eller ett företag inom Kalmar Science Park som har tagit, ett för verksamheten, stort kliv framåt. 

Juryns motivering var: ”Med sitt koncept Blodtrycksdoktorn skapar man tillgänglighet och gränslöshet för sina kunder på ett sätt som ligger helt rätt i tiden och där idén att människor ska kunna njuta av livet på olika sätt är i fokus.”

Som ett av tre nominerade företag är vi mycket stolta och glada över att få ta emot detta pris.


Ämnen

Regioner

Presskontakt

Jonas Wohlin

Jonas Wohlin

Presskontakt VD 070-855 37 00

Accumbo hjälper människor med högt blodtryck att ta kontroll över sin framtid för ett friskare liv

Accumbo AB är en svensk vårdgivare som möjliggör att människor med kroniska sjukdomar inom det metabola syndromet får en friskare framtid genom att på nya sätt engagera sig i behandlingen.
Blodtrycksdoktorn från Accumbo AB erbjuder Sveriges första digitala vårdtjänst som är specialanpassad för patienter med högt blodtryck.

Blodtrycksdoktorn
Varvsholmen, Bredbandet 1
39230 Kalmar
Sverige