Gå direkt till innehåll
Pandemin blev en oväntad språngbräda för ny blodtryckstjänst

Dokument -

Pandemin blev en oväntad språngbräda för ny blodtryckstjänst

I mars i år var det tänkt att Blodtrycksdoktorn på bred front skulle introducera sin tjänst, där behandling av högt blodtryck i hemmet är i fokus. När Covid-19 pandemin slog till fick den digitala vårdgivaren istället lägga om sitt fokus. Knappt två månader senare har nu närmare 10.000 svenskar med högt blodtryck registrerat sig hos Blodtrycksdoktorn, en siffra som bolaget inte kunnat drömma om.
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .pdf
Ladda ner

Presskontakt

Jonas Wohlin

Jonas Wohlin

Presskontakt VD 070-855 37 00

Relaterat innehåll

Blodtrycksdoktorn hjälper människor ta kontroll över sitt blodtryck för att undvika allvarlig hjärt-kärlsjukdom och förtida död.

Blodtrycksdoktorn AB är en svensk vårdgivare som möjliggör att människor med högt blodtryck får en friskare framtid genom att på nya sätt engagera sig i behandlingen.
Blodtrycksdoktorn erbjuder en ny effektiv blodtrycksbehandling med blodtrycksmätning hemifrån, individuell behandlingsplan och vårdkontakt med sjuksköterska och specialistläkare i mobilen.

Blodtrycksdoktorn
Varvsholmen, Bredbandet 1
39230 Kalmar
Sverige